Piso Krioneri Beach.


 

Inne i Parga finns totalt sett tre olika stränder. Valtos, Krioneri Beach och Piso Krioneri Beach. Den sistnämnda är den minsta av de tre stränderna och också den strand som låg närmast vårt hotell. Den lilla stranden är en alldeles magisk badvik som liggen inklämd mellan två berg och som var så vacker att ord inte räcker till. Både jag och min kille förespråkar klappersten framför sand alla dagar i veckan så denna strand fick verkligen full pott. Omgiven av grönskande berg och med vatten så kristallklart att det kändes som om vi badade i en pool fick bokstavligt talat mitt hjärta att slå dubbelslag. Här.Var.Så.Vackert! Jag kan med handen på hjärtat säga att det är få tillfällen i livet som jag känt sådan genuin lycka som när jag befann mig här och badade i det kristallklara blå. Vi simmade långt ut, såg solens strålar lysa hela vägen till havsbotten och omgiven av fiskar simmade vi runt, låg på rygg och flöt och hela tiden fladdrade magen av lycka.

Älskade också solstolarna här där parasollen var gjorda av fin vass och två stolstolar för en hel dag gick loss på 8€ – enligt mig ett riktigt bra pris (om man jämför med franska Rivieran där solstolar kostade 80€…).

Vi spenderade totalt 5 av resans 7 dagar på denna strand och varje dag åt vi lunch på den magiska baren (Atrium Bar) som låg på en kulle vid sidan av stranden och bjöd på magisk utsikt. Få måltider har smakat lika bra som den grekiska salladen här. Solmogna tomater, salt fetaost och saftiga oliver. Mums!

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Piso Krioneri Beach.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.