Helgplaner.


 

Hallå, exakt HUR skönt är det inte med fredag? När jag var permitterad och enbart jobbade 40% försvann lite av fredagsfeelingen då jag faktiskt bara arbetade 2 dagar i veckan. Men nu, när jag är tillbaka på 100% och arbetar måndag till fredag så är den återigen där. Den bubblande känslan av helg!

 

 

Och denna helgen ser jag lite extra mycket fram emot. Dels för att det är löningshelgen (hej vad trevligt) men framförallt för att vi får finbesök i helgen. Imorgon kommer pappa & Linn ner till Göteborg och vi tre ska ta en runda på stan. Pappa fyllde ju 60 år tidigare i år och vi ska (bättre sent än aldrig) bjuda honom på champagnelunch i solen. Lyx, lyx, lyx! Sedan ska vi givetvis spatsera runt på stan, kolla på folk, ta ikapp tid som saknats oss och dricka finkaffe. På kvällen sedan tar pappa tåget hem medan Linn stannar över natten. Ser också fram emot att laga mat och ta promenader med henne och M.

 

 

Så ja, en kul helg väntar och nu har jag precis stämplat ut från kontoret. Ikväll väntar ett benpass på gymmet följt av pizza. Fin kombo, om ni frågar mig! Trevlig helg på er. Puss!

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Helgplaner.

  1. Hej❤️
    Kan du ge dina bästa restaurangtips för Göteborg? Både lunch och middag vore toppen! Vi är ett gäng på fyra tjejer som ska ha en hotellhelg där i början på december…
    Tacksam för tips, kramar Helena🥰

    1. Hej Helena ♥

      Åh, så underbart mysigt med en tjejhelg i Göteborg – låter magiskt! Bra tips på inlägg! Jag knåpar ihop ett sådant med restaurang-tips i veckan 😀 Kramar och ha en fin tisdagskväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.