En lördag helt i min smak.


 

Oj vilket krispigt väder och underbar lördag det var igår! Efter lite sovmorgon (bokstavligt talat HELT slut efter en vecka innehållandes slutproduktion på Bröllopsmagasinet och början av ett nytt jobb och allt vad det innebär) så åt vi bananpannkakor med frukt och yoghurt till frukost innan vi tog oss ut i solen. Gick en långpromenad i den ljumma oktoberluften och solen strålar riktigt värmde! Sedan bytte vi om från promenadkläder till finkläder och åkte in mot stan.

 

 

Där besökte vi Saluhallarna och inhandlade ost och chark till kvällens charkbricka. Så mysigt att strosa runt i den miljön och inhandla gott. Visserligen blir prislappen för en charkbricka ungefär i klass med en hel veckohandling, men det är ju kontrasterna som gör det extra lyxigt. Och oj så mysig miljö i saluhallarna, vill snart tillbaka för en lördagslunch där, förstå vilket mys!! Vi köpte i alla fall det vi var sugna på (mest ost, haha) och sedan var det dags att studsa vidare för vi hade en inbokad husvisning.

 

 

Visningen var dock sådär, vid första anblicken var huset riktigt fint, men kollade man noggrant i varje vrå och läste besiktningsprotokollet var det mer eller mindre i behov av en totalrenovering. Så vi tackade för visningen, men kommer inte lägga några bud.

 

 

Efter husvisning och strosande på stan åt vi lunch hemma och åkte till gymmet för ett svettigt träningspass innan vi landade hemma igen och förberedde för kvällens magiska charkbricka. Alltså, SER ni så gott? Ostarna vi köpte var bland annat ’Tegel’ från Almenäs Bruk, en tryffelbrie och så en lagrad getost. Oj, oj oj – galet gott! Och så drack vi ett riktigt gott rödvin och såg på film. En fin avslutning på en lördag helt i min smak.

 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “En lördag helt i min smak.

    1. Ååh, tack snälla 🙂 Kappan köpte jag begagnad (den är från J. Lindeberg) och solglasögonen är nya och kommer från & Other Stories 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.