Jobbhelg och finlunch.


 

Stickad klänning – Ellos / Stövlar – Jennie Ellen / Skärp – H&M

Innan jag slutade på Bröllopsmagasinet så lovade jag att rycka in och vara lite behjälplig innan magasinen skickas till tryck i slutet av november. En sådan grej är att rita layout på tidningarna. Eller att rita ”dummy” som det kallas i tidningsvärlden. Detta är ett tidskrävande arbete som kräver lite erfarenhet och finess och då jag gjort detta flertalet gånger innan kändes det som en fin gest att erbjuda dem hjälp med detta även nu.

Så i helgen har jag alltså ritat layout för tidningarna. Ett tidskrävande jobb, men som ändå kändes skönt att slutföra. Och ja, för att inte helgen enbart skulle bestå av jobb så tog jag en liten paus under lördagen och åkte iväg för finlunch med min kille.

 

 

Vi åkte till ett av mina favoritstället; Spinneriet i Lindome. Här åt vi gudomligt god lunch (sååå god kombination med torskrygg och havtorn!) och snackade om livet innan vi även hann med ett varv i butikerna för att suga inspiration. Alltså här finns så vansinnigt mycket snyggt. Skrev upp cirka allt på min mentala inköpslista och inspirerades av allt från kläder till inredning, doftljus och väggfärger. Underbart!

 

 

Sedan åkte vi tillbaka hem och jag parkerade mig återigen framför datorn och jobb. Men en avstickare på 2h med finlunch och inspiration gjorde eftermiddagens och kvällens jobb lite enklare ♥

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Jobbhelg och finlunch.

 1. Hej Anna, besökte vår dotter i Borås under helgen och fann en riktig pärla. Så tänkte jag att jag skulle tipsa dig eftersom du så frikostigt delar med dig av dina smultronställen till oss. Men….så slog det mig…..Anna måste ha varit här redan, hur skulle det här stället ha kunnat undgått dig. Så innan jag började på min kommentar så gogglade jag, Anna Storm Bruket i Wiared….Ja, det var ju ingen nyhet för dig insåg jag 🙂
  Vilket underbart ställe, jag ville ha all mat, allt fikabröd och all fantastisk inredning på butiken Hjärterum bredvid. Dessutom ville jag gärna sova i dom där tälten men dom var ju stängda för säsongen, turligt nog 🙂

  Ha en fin vecka!

  1. Ååh, men så UNDERBAR du är som tänker på mig – så himla varm i hjärtat jag blir ♥
   Och hahaha, visst har jag varit där. Fast bara 1 gång faktiskt (i somras då vi bodde i de där tälten). Men det ligger ju numera bara ett stenkast bort från min arbetsplats så måste dit snart igen 🙂
   Håller med dig – så otroligt mysigt! Ett riktigt härligt ställe och får ni möjlighet i sommar så måste ni boka tälten, sååå mysig grej 🙂 Kram på dig och ha en fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *