En helg tillsammans med familjen.


 

Hej på er! Hoppas ni mår bra ♥ I helgen som passerade så spenderade jag och M tid hemma hos min familj. Senast jag var dör var för över 10(!) veckor sedan – helt sjukt vad tiden har passerat fort. Svårt också att få till tiden när både jag och M börjat nya jobb, Linn har barnen på halvtid och mamma då och då är på resande fot. Men nu så!

Vi spenderade fredag, lördag och söndag där och hade SÅ himla mysigt! Också första gången på länge vi åkte upp och inte hela helgen är uppbokad. Vanligt annars är att jag åker hem och ska då ”passa på” att träffa en miljon människor, göra tusen saker och så vidare. Men denna gången var det enda som fanns inbokat att fira mamma som fyllt år tidigare den veckan.

 

 

Så det blev en lugn (eller ja- så lugn den kan bli med en 1-åring och en 3-åring, haha) helg. Vi busade i snön, åt goda frukostar, lekte med lego, tog promenader, drack vin och så lagade vi 3-rätters middag till mamma och överraskade med paket. En så himla fin helg och jag längtar till jul då det är dags att åka hem och träffa gänget igen ♥

 

2 kommentarer till “En helg tillsammans med familjen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg