Vinterland och julbordspremiär.


 

Hej på er! Hoppas ni mår bra ♥ Jag mår alldeles strålande! Både jag och M åkte på en förkylning i början av veckan (haha småbarnsbaciller är de värsta – förra helgen hälsade vi ju på syrran och barnen och då Ines var lite förkyld så tog det ju prick 24h innan vi båda blev sjuka). Meeeeen, nu verkar äntligen de sista bacillerna vara ur kroppen och vi startade denna lördagmorgon med en ljuvlig långpromenad i vinterland. Alltså, mängden snö som kommit i Göteborg är ju helt otroligt! Inte ofta vi får ”vinter” på västkusten så därför njuter jag som en galning av vädret dessa dagar. Ca 15-20cm snö har fallit de sista dygnen och det skapar ju det absolut finaste av landskap, Såå lycklig!

Den första bilden är från igår kväll då vi promenerade till ICA för fredagsgott. Alltså blev helt pirrig i hela kroppen! Det kändes som att befinna sig mitt i en julkalender. Ljuset på himlen, snön, det knarrande ljudet under skorna, mängder av barn som åkte pulka och ljuvlig belysning i varje fönster. Magi!

Så ja – jag njuter av vinterlandskapet och ännu mer njuter jag av det faktum att vi ikväll ska på årets första julbord. Och inte vilket som helst – utan nämligen till min favorit i Fiskebäckskil: Brygghuset! Ååh, det var ju inte något julbord förra året så i år ser jag SÅ mycket fram emot att gå loss på världens godaste buffé tillsammans med härligaste sällskapet. Det blir jag, M, min syster, Emilie och Magnus som ska dit. Kunde inte tänka mig att spendera denna vinterlördag på ett bättre sätt ♥

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.