Hej hej hallå.


 

Hej på er! Hoppas ni mår bra ♥ Jag mår toppen! Det har varit en vecka med riktigt full fart och en del flängande, men nu är det äntligen fredag eftermiddag och jag är redo för helg!

Denna veckan har jag bland annat kontorsjobbat, varit på gymmet, varit i vår studio och medverkat på en modeplåtning, firat min M som fyllde år i tisdags och så har jag varit två dygn uppe i Stockholm för ytterligare en plåtning med Ellos. Full rulle, minst sagt. Och innan vi tar helg så tänkte jag att vi tar en titt på onsdag-torsdag som jag spenderade i vår älskade huvudstad. Häng med!

 

 

Efter att aha gått upp i ottan och kört 5h i bil upp till Stockholm och jobbat under eftermiddagen så checkade vi in här. På charmiga HOTELL FRANTZ. Åh, jag kan verkligen rekommendera detta boutiquehotell om ni är uppe i Stockholm! Jag checkade in och hade ungefär 1 timmes jobb med datorn som jag gjorde och sedan, sedan tog jag en dusch och efteråt gick jag ner till baren och beställde ett glas krispigt vitt vin och gröna oliver som jag tog med mig upp på rummet. Och alltså, åååh vilken mysig stund!

 

 

Här satt jag, i det djupa fönstret och tittade ner på människor och drack vin och åt oliver och kände mig alldeles bubblig i magen. I mitt framtida hus ska jag definitivt ha djupa fönster där jag ska sitta med ett glas vin, eller en bok. Så drömmigt!

Kvällen avslutades sedan med middag tillsammans med kollegorna innan vi dagen efter åkte till lägenheten där vi skulle fotografera och som vi varit i under eftermiddagen dagen innan och fixat i ordning. Här skulle vi nu plåta nyheter kring inredning.

 

Och denna lägenhet alltså, wow så mycket charm och personlighet! De som bor där hade lyckats med den perfekta mixen av gammalt och nytt och tillsammans med detaljerna från Ellos blev det bara WOW.

Älskade hur sängen stod placerat mitt i rummet.

Vardagsrummet. En mix av gammalt och nytt! Perfekt att köpa ny inredning du gillar och komplettera med loppis-fynd. Som denna tavlan, lite knäpp men ändå helrätt.

Citroner gula. För mig som älskar medelhavs-vibbar i inredningen är citronerna verkligen pricken över i:et. Uttjatat tycker vissa, magiska tycker jag.

Köket! Även om materialvalen här kanske inte var superpraktiska så älskade jag det. Framförallt diskhon, hyllan och spiskåpan av det mässing-liknande materialet (som jag inte har en aning om vad det är, men ändå tyckte var snyggt).

Food-prep! Alla bilder på inredning blir SÅ mycket finare med lite levande inslag så som mat och dryck. Johanna som jobbar som inredare på Ellos slängde ihop en pizza på ett nafs som blev magisk på bild.

Japp, det var en liten inblick i min tripp till Stockholm! Nu: nu ska jag checka ut och ta helg. Ser fram emot en kväll innehållandes träning på gymmet och sedan getost, rödbetor och vin här hemma. Puss!

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.