En present till mig, från mig.


 

Åh hörni! Jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle skriva detta men… jag har köpt en märkesväska!

 

Haha gud, jag minns hur jag i åratal ratade alla som spenderade hutlösa pengar på just väskor och köpte gladeligen mina handväskor till absolut bästa budgetpris (hey, tro det eller ej men GeKås har faktiskt sjukt snygga handväskor!). Men ja, så kom dagen då jag ville unna mig något.

År 2021 hann jag med att flytta till en ny stad, göra en ögonoperation, köpa ny bil, utmana mig själv i mitt egna företag, börja ett nytt jobb och avsluta 7 års anställning på Bröllopsmagasinet. Och under hösten jobbade jag parallellt med mitt nya jobb på Ellos samtidigt som jag varje kväll och helg ryckte in extra för Bröllopsmagasinet OCH redigerade bröllops- och företagsbilder för mitt bolag. Så när jag i december fick en liten bonus för allt mitt arbete så bestämde jag mig för att unna mig något. Och valet föll på en väska.

 

 

Jag skulle nog aldrig (jag vet, man ska aldrig säga aldrig), men jag skulle nog faktiskt aldrig spendera 5-siffriga belopp på en väska. Där drar jag gränsen. Men en märkesväska ÄR ju faktiskt en investering och ofta kan man få sålt sin väska för typ samma pris man köpte den för. Så en investering, absolut.

Men jag är ju också ekonomisk och vill gärna tänka hållbart, så valet föll ganska naturligt på en begagnad väska. Vintage som det så fint heter. Och på THE VINTAGE BAR har de så många snygga väskor! Först tänkte jag tanken om att köpa en väska i neutral färg, ni vet: beige, brun eller svart. Men sedan, nej. Jag är ju en person som ÄLSKAR färg, så att välja en neutral färg på väskan skulle helt enkelt vara att gå emot mina principer. Så jag körde på färg.

 

 

En vintage Fendi i den finaste gula nyansen jag kunde tänka mig. Och med axelrem av en guldpläterad kedja. Hallååååå så fin! Fick hem väskan i helgen och invigde den direkt på stan. Och för alltid när jag ser ner på den ska den symbolisera att jag vågar kasta mig ut, att jag jobbar hårt och för det? För det belönade jag mig med något jag tyckte om.

 

2 kommentarer till “En present till mig, från mig.

  1. Du gjorde helt rätt! Efter allt jobb du gjort så är du verkligen värd att unna sig. Unna sig är bra. Hoppas väskan och du får mycket roligt tillsammans!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg