Fredagskänsla i min nya kavaj.


 

Hej hej hallå på er denna soliga fredag! Gick en 15 minuters snabb lunchpromenad idag och herregud vilka vårkänslor jag fick, magiskt!

Ska alldeles strax studsa in på ett möte på jobbet men tänkte mest bara kika in och säga hej och önska glad fredag! Dagen till ära bär jag min nya kavaj som jag blir så glad av. Köpte den i en nyfunnen favoritbutik (you had me att hello) här i Göteborg och jag älskar den! Trodde aldrig jag skulle bli en tjej som hade chockrosa som favoritfärg, men jag tror nog den kulören har seglat upp på topplistan. Fint denna årstid då vi behöver piggas upp av lite färg och ännu finare på sommaren när huden är lite solkysst.

Nåväl. Nu: möte! Sedan en eftermiddagspromenad, fredagsdrink och hemgjord pizza ikväll. Det blir fint det. Puss!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg