Semlor, färska blommor och karantän.

Åh, tänk att det är semmel-tider nu? Magiskt tycker jag att det är och i helgen som passerade ägnade vi en liten del av tiden åt min största hobby: att gå på stan och fika. Och då det kryllar av semlor hos konditorierna nu så föll valet självklart på en sådan.

 

 

Vi fikade på bästa Brogyllen här i stan (älskar det stället) och denna semla med vaniljkräm var vansinnigt god. Jag är ju allergisk mot mandel så väljer alltid vaniljkräm och tycker faktiskt dessa traditionella semlor är de godaste (finns ju annars mycket varianter just nu på semlan, men för mig kör jag klassiskt då jag älskar själva vetebullen som semlan består av).

 

 

Jaja, utöver njutning på konditori strosade vi även lite på stan och jag köpte lördagsblommor och kände mig snygg i min nya stickade, randiga tröja.

 

Den här veckan består i övrigt av jobb hemifrån och promenader i vårsolen (vädret igår var ju MAGISKT!). Min kille testade positivt för covid-19 igår och har legat med feber och värk här hemma. Och jag? Jag är väl i någon form av familjekarantän just nu och det känns lite som en tickande bomb, haha frågan är ju liksom inte OM utan NÄR jag blir smittad. Jaja, that’s life! Än så länge känner jag mig frisk, men tar såklart det säkra före det osäkra och kör lite isolering med hemmakontor och ensam-promenader i friska luften.

Hoppas ni mår bra ♥

 

2 kommentarer till “Semlor, färska blommor och karantän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg