Färggladast på stan.


 

Igår kväll såg jag ut såhär. Då hade jag klätt mig i min favorit-kombination av kläder just nu. Min senaste inköpa klänning (hallå, HUR snygg?!) och min älskade, gula Fendi-väska. Färggladast på stan mötte jag sedan upp Linus, min älskade barndomsvän (så sjukt att vi känt varandra och varit vänner sedan 1995) och så gick vi ut för middag. Vi började med drinkar på Toso och sedan vandrade vi vidare till det relativt nyöppnade Panos Panos Taverna. Där åt vi oliver, fetaost i alla möjliga former, bröd, tsatsiki och de godaste lammracks jag någonsin ätit. Och så drack vi grekiskt rödvin och lyssnade på livemusik i form av två äldre grekiska musiker som spelade grekiska låtar inne på restaurangen. En så himla trevlig kväll där samtalen avlöste varandra och 6 timmar senare tog jag spårvagnen hem efter en ljuvlig kväll.

Och nu: nu väntar ett besök på loppis och sedan ska jag se M spela fotbollsmatch innan vi tar sikte på hemgjorda våfflor. Missade ju våffeldagen igår, så tar ikapp det idag tänkte vi ♥

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.