Senaste ur mitt kameraalbum.

Hej på er, hoppas ni mår bra! Jag mår bara fint och denna vecka blandas jobb med lite roligheter. Himla kul! Men innan vi blickar framåt tänker jag att vi tar en liten titt i kameraalbumet och ser vad de senaste dagarna har bjudit på.

 

 

I fredags på min lunchpromenad njöt jag både av solsken och årets första vitsippor! Herregud, nu är det verkligen vår på riktigt. Vad hände med tiden? Ska absolut bli duktigare på att stanna upp varje dag och njuta nu. Älskar ju denna tid på året!

 

 

Efter jobbet tog jag en dusch och sedan bytte jag om till en ny klänning och min älskade väska från Fendi (begagnad). Det vankades nämligen middag och drinkar på stan och jag var riktigt sugen på att klä upp mig, lägga några extra minuter på sminket och sippa på drinkar med min barndomsvän.

 

 

Sagt och gjort; jag mötte upp Linus och så tog vi en drink på Toso innan vi vandrade vidare till (relativt) nyöppnade Panos Panos Tavern. Skrev ju om det tidigare och alltså, oj vilken ljuvlig kväll!

 

 

På lördagen sedan tog vi sikte på lite olika loppisar och jag hittade en som jag blev KÄR i! Tycker annars det kan vara svårt med loppisar i större städer (oftast överpriser på allt och väldigt utplockat). Men här fanns både snygga grejer OCH till pangpris. Ovan ser ni vad som fick följa med mig hem. Galet nöjd! Ser fram emot att äta jordgubbstårta på porslinet och dricka krispigt rosé i mina nya vinglas.

 

 

Efteråt skulle M spela fotbollsmatch så jag slängde i mig lite lunch hemma och cyklade sedan bort och tittade när de för en gångs skull spelade nära där vi bor. Älskar att kolla fotboll och när man kan kombinera det med att sitta i vårsolen och njuta blir det en fullpott!

 

 

Firade sedan lyckad match med hemgjorda våfflor, glass och färska bär. Invigde såklart några av mina loppisfynd.

 

 

På kvällen sedan tog vi en kvällspromenad i skymning och utforskade lite nya områden. Sedan förlängde vi promenaden bort till ICA där vi handlade hem ingredienser för att göra egen Pad Thai. Åt och kollade på Avatar. Riktig mysig kväll!

 

 

Söndag och frukost hemma vid köksbordet och Alla-mot-Alla på datorn innan det var dags för utflykt.

 

 

Åkte sedan till mitt favoritställe: Spinneriet i Lindome! Gah, jag blir alltid så förälskad i ALLT där och vill göra om hela lägenheten (helst köpa hus) och verkligen gå all-in på interiör. Så himla mysigt att vara där. Blev förälskad i två nya doftljus, en stor spegel, nya tallrikar och en gigantisk svart panter i porslin. Men det blev inget köp denna gång utan istället gick vi till ett av caféerna där och beställde finkaffe och äggsmörgås som vi njöt av i solen. En perfekt avslutning på en magisk helg!

 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Senaste ur mitt kameraalbum.

 1. Ser så fantastiska tallrikar på bordet på bilderna från loppisen 🤗
  Ser att det är Reningsborg, men vilken av dem är det du besökt?

 2. Vill du tipsa om superloppisen?
  Tycker också det är svårt med loppisar runt Gbg. Nu var det längesedan jag var där, men på Second för ungdomsidrotten i Kungälv har jag gjort en del bra fynd ☺️
  Tack för mysig blogg.

  1. Ja, självklart – vi var på Reningsborg i Partille 🙂
   Ja, jag håller med… men tack för tipset kring Kungälv, ska absolut spana in 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.