Två dygn i Göteborgs skärgård.

 

Och så var vi hemma efter två dygn ute i Göteborgs skärgård. Vi har lyxen att ha vänner som har sommarhus ute på Styrsö så i måndags åkte vi ut dit och hälsade på. Och vi var 10 vuxna vänner och 6 barn som besökte huset och hade några magiska timmar. Sol, badande från bryggan, dricka vin, laga god mat, sova huller-om-buller, leka kollektiv, gå på promenader, äta glass, spela kubb och prata om allt mellan himmel och jord. Så himla trevligt!

Och nu? Nu har vi landat hemma i lägenheten efter ett pass på gymmet. Jag tänkte redigera lite bröllopsbilder och sedan väntar klassisk sommar-lunch i form av en kylskåpsrensning. Semester alltså, fasen vad fint det är! Har du semester?

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.