Spontantripp till Bruket.

 

Igår pratade jag med min syster i telefon på morgonen. Hon och ett gäng vänner från Hjo var på väg mot Viared för att besöka Ellos Group Outlet och sedan äta lunch, fika och hänga på Bruket. Efter det korta telefonsamtalet sa min kille: ska vi inte åka och överraska dem? Med bara 40 minuter till Viared gjorde vi oss i ordning på rekordfart och åkte mot Bruket. Så himla kul med överraskningar och min syster och gänget blev SÅ förvånade när vi dök upp där på parkeringen. Så himla kul och gänget från Hjo har jag inte träffat på cirka en evighet så det var ett kärt återseende.

Vi hängde på magiska Bruket i Viared i flera timmar. Fikade, spanade på vacker inredning och bara tog ikapp tid som saknats oss. Så himla mysigt!

På eftermiddagen sedan åkte jag och M hemåt igen. Bytte bil och finkläder mot cykel och träningskläder och sedan cyklade vi upp mot Delsjön för sol, bad och på vägen hem stannade vi till på gymmet och tränade. På kvällen sedan väntade middag ute på restaurang (underbara PIGA) tillsammans med min killes syster och hennes man. En magisk avslutning på ännu en underbar semesterdag ♥ Njuter sååååå mycket av obokade dagar, sol och möjligheten att vara spontan och hänga med människor jag tycker om.

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Spontantripp till Bruket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.