Återbesök på älskade Villa Strömsfors.


 

Hej på er från Sveriges drömmigaste plats: Villa Strömsfors! Jag är återförenad med min älskade villa då vi är här tillsammans med Ellos och gör kampanjfotograferingar. Minns ni sist jag var här? (läs inlägg här). Då var det för Bröllopsmagasinet och en annan fotografering. Men villan är lika magiskt då som nu och det är liksom ett lugn och ett pirr som infinner sig i min kropp på en och samma gång av att vara här. Jag älskar det!

Igår fotograferade vi sängkläder inne i villan hela dagen och så avslutade vi ute på terrassen. Med hämtpizza i skuggan och kvällsdopp i poolen. Magi!

Idag fortsätter vi fotograferingen, men denna gång i bruket och bilderna blir enastående! Ser också fram emot ikväll, då jag kör roadtrip hem och kanske tar sikte på ett kvällsdopp i sjön. 1 vecka kvar till semester och jag njuter av varje minut.

 

1 kommentar till “Återbesök på älskade Villa Strömsfors.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg