Min nya tatuering.

Min senaste tatuering. En utökad version av mitt stjärntecken; Väduren. Om man googlar på vad som är signifikativt för väduren får man bokstavligt talat upp mitt namn. Jag ÄR vädur i varenda cell av min kropp. Både jag och min tvillingsyster ligger dubbelvikta av skratt då vi läser vädurens beskrivning. Detta ÄR vi. Och därför känns det så självklart att det var just det som fick förevigas på min kropp. Så otroligt nöjd med denna tatuering för den är inte bara estetiskt vacker utan innebörden av den ligger också väldigt nära mitt hjärta.

Några utdrag ur diverse horoskop om just Väduren:

”Att göra något tillsammans med en Vädur är en intensiv upplevelse. Väduren är född att leda och är nästan alltid den som organiserar och ordnar allt, både på jobbet, i familjen och i vänkretsen. Och det ska mycket till för att Väduren ska ändra en plan, det går fint att grilla även om det är iskallt och gråmulet. Väduren är enormt pålitlig och sviker praktiskt taget aldrig löften.”

”Väduren tycker att utveckling är viktigt och nöjer sig aldrig med att bli kvar på samma plats någon längre tid.”

”När det kommer till konflikter och svårigheter så är Väduren en krigartyp som absolut inte ger sig. Ingen försvarar sina vänner och familjemedlemmar bättre än en Vädur. Men det är onekligen inte roligt att gräla med en Vädur – och det är nästan omöjligt att vinna. Har också svårt att erkänna fel och misstag. Ber sällan om ursäkt.”

”Väduren har en poetisk ådra och en medfödd känsla för konst och kultur. Väduren mår bra både av att själv skapa och av att njuta av andras verk.”

”Väduren är uppriktig, ärlig och modig. En lojal, pålitlig partner som värdesätter sina relationer. Men att dela makten rättvist är Väduren inte så bra på, ofta får Vädurens livskamrat för lite att säga till om. ”

”Vädurar är mycket uppfinningsrika, har alltid idéer om hur saker och ting kan göras bättre. Vädurar är rastlösa, ständigt i gång och förivrar sig ofta. De blir uttråkade när vardagen rullar på i samma spår, de behöver förändring för att inte tappa glöden.”

”Vädurar är gärna egna företagare, de har svårt att tolerera chefer som talar om för dem vad och hur de ska göra. Det beror inte på att de inte kan lyssna och ta till sig instruktioner utan mer på att de har behov av att leda sin egen utveckling och bestämma själva.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg