Sommarens sista dag?

 

Hej! Åh så kul att ni verkar vara flera som hängt kvar här inne, så himla mysigt att kika in hos er här igen. Hoppas ni mår bra och haft en mindre hektisk augusti-månad än mig, hehe.

Helgen som passerat har jag som sagt vad njutit av mina två första (sammanhängande) lediga dagar sedan i juli. Magiskt har det varit och jag har tränat på gym, haft middag med vänner, umgåtts med min kille och tagit sovmorgon. Och igår, igår njöt vi av det som var kanske sommarens sista dag. På förmiddagen tog vi en långpromenad i solen och efter lunch gick vi ut till en gemensam gräsyta för att sola, läsa bok och dricka äppelmust! Det kändes faktiskt så varmt att vi beslöt oss för att åka upp till Delsjön för ett dopp! Och trots att det stundtals kändes som sommar märkte man ändå att sommaren nog är förbi. För luften kändes kyligare än vanligt i skuggan, vattnet i sjön hade en helt annan friskhet och löven på träden har fått från klart gröna till att anta en mer gulaktig nyans.

Och det är alltid en sorg det där, när man inser att sommaren är förbi. Jag älskar ju sommaren och hade gärna bott i ett land då sommaren var längre och vintern innebär 15 plusgrader, solsken och krispig luft. Snö, kyla, mörker och grå natur är inget för mig, haha. Men men…

 

 

Efter dopp i sjön åkte vi hem, såg fotboll på TV och sedan åt vi middag i form av vegetariskt plock. Så, så gott!

Och nu; nu har ännu en arbetsvecka inletts och imorgon vankas Köpenhamn för jobb och sedan årets sista bröllopsfotografering på lördag. Mycket på agendan, men kontrollerbart ♥

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.