Hej från Köpenhamn och en längtan efter en ”tråkig” vardag.


 

Hej hej hallå från Köpenhamn! Befinner mig i denna magiska stad 2 dagar för jobb och det är fantastiskt. Men samtidigt om jag njuter har jag också en längtan efter en ”tråkig” vardag hemma. Mitt jobb innebär ju väldigt mycket resor (minst en resa varje vecka) och även hur magiskt det än är så längtar jag sjukt mycket efter en vanlig vecka hemma. Ni vet, när man kommer HEM efter en avslutad arbetsdag. När man får möjlighet att komma in i rutiner. Träna, äta hälsosamt, träffa vänner (evigheter sen sist) och sova i sin egen säng.

Missförstå mig inte, jag älskar jobbresor. Men ibland vill jag bara ha några veckor hemma. Är ni med mig?

 

 

Hur som helst. Alldeles strax ska jag ta mig bort till dagens location för frukost och sedan väntar en maxad dag med fotografering i typ 10 timmar innan sen hemresa. Igår var det förberedelser på schemat och medan de andra packade uppkläder, letade platser för fotografering etc. passade jag på att få lite kontorsjobb gjort. Gick bort till underbara Apollo Bar där jag parkerade rumpan i flera timmar. Åt lite plock till lunch (känns typiskt danskt?) och bockade av jobb från datorn. Himla trevligt.

 

 

På kvällen var vi sedan några som gick bort till Restaurang Pluto för middag. Åt arranchini, råbiff och drack alkoholfri öl medan vi pratade om livet och lyssnade till sorlet av glada danskar som var ute på middag. Trevligt! Kraschade sedan i säng, ringde godnatt-samtalet till min kille och längtade lite hem innan jag somnade som en stock.

 

2 kommentarer till “Hej från Köpenhamn och en längtan efter en ”tråkig” vardag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg