Nedräkning till jul(!) och lite tristess i vardagen.

Hej hörni! Hur mår ni? Jag mår bra och även om jag delvis fortfarande svävar lite på moln efter resan till USA går det inte att undkomma att det smugit sig på en känsla av lite tristess i kroppen. Missförstå mig inte, jag tycker på många sätt att det är härligt att vara hemma igen. Jag är igång med träningen, får umgås med vänner, planera middagar och allt det där fina som ändå hör vardagen till njuter jag av. Men… så ställde vi om klockan i söndags och ute är det grått, regnigt och det är liksom mörkt när jag åker till jobbet och mörkt när jag åker hem. Jag var liksom inte redo för detta (är jag någonsin det?).

Och även om rutiner är positivt så är jag ju en människa som trivs bäst av det fria livet, 30 grader och solsken. Vinterhalvåret i Sverige är inte riktigt något för mig. Om vi säger så. Kanske kan vardagen se annorlunda ut i framtiden där jag byter ut regn, 10 grader och mörker mot solsken och bara ben i november. Det drömmer jag om.

Men istället för att fastna i väder, tidsomställning och annat som jag inte kan påverka tänkte jag istället fokusera på det som faktiskt är trevligt med november och denna tid på året: att vi får planera och räkna ner till jul och alla festligheter! Jag slussades ju direkt in från USA till jobb som innebar att vi nu postar jul- och nyårskampanjer och överallt ser jag julstjärnor, paljettklänningar och glitter. Fastnat för några favoriter som jag tänkte dela med mig av till er:

Denna paljettkjol (finns HÄR) köpte jag förra året och det är en favorit. Jag köpte förra årets nyans men är sugen på att komplettera med den svarta. Utöver på jul är det fasligt snyggt även på sommaren och jag bar exempelvis denna kjol flera gånger i Kalifornien (se HÄR och HÄR).

Denna klänning spanade jag in när jag och Emilie strosade på stan i söndags. Tycker de absolut vackraste klännings-modellerna har lång ärm och halvpolo och denna är dessutom lite öppen i ryggen och sååå himla snygg! Finns HÄR.

Jag vill komplettera garderoben med ett par pumps (har bara sandaletter annars och öppen tå känns lite väl somrigt). Föll pladask för dessa. Spetsig tå, fyrkantig skärning och lagom hög klack. Ni hittar dom HÄR.

Hallåååå så snygg klänning! Åh ni vet ju att jag gillar plagg som är ”extra allt” och volanger och fransar kommer alltid vara något jag dras till. Tänk denna på en juldrink med kollegorna? Eller varför inte till nyår? Eller dejtnight hemma med din partner? En stram knut, röda läppar och WOW! Finns HÄR.

En paljettkavaj kan fungera som party-räddare i garderoben många gånger. Dra på dig denna över din ”lilla svarta” som du kanske redan har eller matcha med ett par svarta kostymbyxor och kanske bara en spets-bh? Så snyggt! Finns HÄR.

En vit stickad klänning tycker jag både kan vara uppklädd och mysigt nedklädd på samma gång. Matcha med ett par boots till vardags och vid festligare tillfällen adderar du röda läppar, stora örhängen och byter boots mot stövlar med klack. Så snyggt! Finns HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg