Husvisning, promenad och bullbak.


 

Hej på er! Söndag och vi har en riktigt lugn sådan här hemma idag. Vi började dagen med sovmorgon och sedan åt vi frukost medan vi kikade på ett utav våra favoritprogram – Alla mot Alla. Ser ni på det? Efter frukosten bestämde vi oss för att baka bullar. Vi var ju i San Francisco när det var Kanelbullens Dag i Sverige och jag har ända sedan vi kom hem från USA varit sugen på bullar. Så det fick det bli idag. Jag kör ju en typ ”kalljäst” variant där bullarna bakas ut direkt och sedan får jäsa i ca 3 timmar. Så vi gjorde färdigt bullarna och sedan begav vi oss ut på promenad.

 

 

Efter promenaden var det dags att åka på husvisning. Vi har ju kikat på (och deltagit i budgivning) på typ 5 eller 6 liknande objekt i samma område tidigare och förlorat budgivningen på målsnöret varje gång, haha. Så även om detta var magiskt fint har jag inte superstora förhoppningar på det. Det tycks liksom alltid finnas de med större budget än vi. Men jaja, skam den som ger sig.

Nu? Nu ska vi baka av bullarna här hemma, Marius ser på fotboll på tv och jag är därefter sugen på en liten promenad igen. Älskar att promenera och även om det känns som om man är ute och promenerar mitt i natten nu när det mörknar så tidigt tänker jag ändå att jag ska försöka ge mig ut.

Vad gör ni denna söndag?

 

2 kommentarer till “Husvisning, promenad och bullbak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg