Vardagslyx! Stand-up med Marcus Berggren och middag på Levantine

Jag och min kille har snart (i december) träffats och varit ett par i 4 års ti. Så galet när man tänker på hur fort tiden gått, samtidigt kan jag inte föreställa mig ett liv utan honom. Och i början av vår relation var vi väldigt duktiga på att överraska varandra med saker. Det kunde vara en bukett blommor, att bjuda den andre på en middag på stan, spontan-köpa en liten present eller annat. Men ju längre tiden går desto mer sällan sker detta (antar att det är fler par som känner igen sig här?).

Så, för några veckor sedan fick jag syn på ett reklam-inlägg på Instagram där jag såg att komikern Marcus Berggren körde en stand-up turné och bestämde mig för att återinföra de romantiska överraskningarna. Och både jag och Marius ÄLSKAR Marcus Berggren så jag blev så himla glad när jag såg detta. Slängde mig över biljettsidan och haffade 4st biljetter innan de tog slut. Sedan överraskade jag min kille med detta och vi hade nu något i kalendern att se fram emot.

 

 

Och igår var det dags. Vi bjöd med oss min killes syster och hennes man och så möttes vi upp utanför Lisebergsteatern. Jag vet ju att Marcus är en otroligt rolig prick, men hade samtidigt inte riktigt några förväntningar på showen. Men alltså HERREGUD. Det var 75 minuter av skrattfest och jag skrattade på ett helt sinnessjukt sätt (ni vet – så man typ fulgråter för att man skrattar så mycket). Skämten var verkligen inte rumsrena på något sätt, men en humor EXAKT i min smak. Och alla i sällskapet tyckte detsamma och hela publiken låg dubbelvikta i stolsraderna. Så himla, himla lyckat! Måste absolut gå på mer stand-up!

 

 

Därefter fortsatte vi kvällen med middag på ett av mina favoritställen i Göteborg; Levantine. Denna franska bistro återvänder vi ofta till på grund av supermysig lokal, trevlig personal och ni vet; trygg mat. Det franska köket för mig är typ comfort food och jag älskar allt det erbjuder! Här avnjöt vi råbiff, boeuf bourguignon och drack pinot noir och njöt av varandras sällskap. Så himla trevlig grej att gå ut och äta på en vardag och restaurangen var fylld utav gäster vilket gjorde det ännu trevligare (värsta jag vet är en folktom restaurang). Så detta var en perfekt kväll på alla sätt och vis. Trevlig sällskap, stand-up och fransk middag. Kunde inte tänka mig en bättre onsdag i november.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg