Liveshopping, 75-års fest och hemma-häng.

Och så har ännu en vecka (och helg) passerat. Och förra veckan var mycket festlig med stand-up och restaurangbesök mitt i veckan (läs tidigare inlägg) och utöver det hände lite festligheter på jobbet.

 

 

Bland annat projektledare jag Ellos Liveshopping på Instagram där vi visade upp vinterns festligaste plagg med profilen Linda-Marie Nilsson. Ett otroligt lyckat event och massa glitter och vackra klänningar – kul!

 

 

På fredagen sedan skulle det vankas mer glitter. Ellos firade nämligen 75 år och hade hyrt Clarion Post i Göteborg där firandet skulle äga rum. Men innan jag tog mig dit var vi några stycken från mitt team som möttes upp på Hotel Pigalle för ett glas bubbel. Så väldigt trevligt att träffa kollegor utanför kontoret – blir ju ett helt annat snack då och man lär känna andra sidor av varandra.

Efter ett glas där tog vi oss alltså till Clarion Post där det vankades 3-rätters middag, mängder av vin, prisutdelningar och inte minst liveframträdanden. Så galet kul när Petter kom ut på scen – blev minst sagt PARTY då! Tog nästan inga bilder från kvällen, var fullt upptagen med att dansa i 5(!) timmar nonstop. Haha hade seriöst träningsvärk i nackmusklerna dagen efter (antar att det blev en del svängandes med håret? haha). Men så sjukt kul att dansa och att typ alla (vi var kanske 400 personer) gick loss på dansgolvet. En väldigt kul kväll och jag tog spårvagnen hem sent efter midnatt.

 

 

På lördagen sedan åkte vi hem till min syster och hennes barn. Inte varit ”hemma” och hälsat på sedan i augusti(!) så det blev ett kärt återseende ♥ Vi hängde med barnen, var ute på promenad i skogen och plockade svamp, åt hamburgare, fick höra berättelser kring spådamer och visade bilder från USA. Hann även med ett kort besök hemma hos mamma innan vi åkte hemåt till Göteborg igen på söndag kväll.

En härlig vecka med både festligheter och hemmamys. Hoppas ni också hade en fin helg ♥

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Liveshopping, 75-års fest och hemma-häng.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *