Snapshots från helgen.

Oj vilken magisk helg som nyss passerade. Den innehöll prick allt jag älskar och lite till. Låt oss bara ta en snabb tillbakablick innan vi går vidare med nu:et.

 

 

Fredag och efter jobbet kom min älskade syster på besök – så mysigt när hon är här! Vi åkte direkt och utförde fredagsritualen: handla på ICA och sedan inköp av en flaska vin på Systembolaget. Sedan får vi hem, pratade i munnarna på varandra och avnjöt lite plock medan vi lagade middag. Testade bland annat en, för mig, ny ost: Hommage. Oj, så god! Kommer garanterat bli en stående favorit här hemma.

 

 

Middag: och långkok på bolognese stod på menyn! Pasta går liksom alltid hem. Satt länge kvar och snicksnackade runt bordet innan vi stupade i säng.

 

 

Lördag och efter frukost och kaffe åkte jag, syster och Marius iväg på loppis. Kom hem med tre fynd: en oversize kavaj, ett vackert fat och en kakform till kommande julbak. Perfekt!

 

 

Därefter åkte Marius för att spela paddelturnering och jag och Linn gav oss ut för att promenera runt Stora Delsjön. 7,5km i frisk luft och vi avslutade med medhavd picknick (kaffe och tunnbrödsrullar – mums!).

 

 

Därefter snabbt hem och svira om inför kvällen. Vi skulle nämligen möta upp vår bästa vän Sarah och hennes kille Joakim för en kväll på stan. Jag och syrran matchade i paljetter och kavaj kvällen till ära.

 

 

Vi 3! Tänk att vi varit bästa vänner i 31 år. Magiskt ♥

 

 

Barnfri kväll för syrran och Sarah och Joakim så drinkar stod på menyn och vi befann oss på vackra skybaren på nybyggda Jacy’s. Blev både en och annan drink och en shot(!) innan vi drog vidare för middag. Fasen vad jag älskar detta gäng alltså!

 

 

Hade bokat bord på nyöppnade Kaifo. Alltså – hett tips! En asiatisk restaurang med magisk meny! Oj så gott!

 

Efter en lång middag drog vi vidare ut. Konstaterade att vi kände oss lite för gamla för ”klubb” haha och tog istället drinkar på Hotell Belora och sedan Unity Jazz. Och där, där snubblade vi in i min och syrrans podd-idoler, nämligen Erik ”Jerka” Johansson och Niclas Niemi som driver vår älsklings-podcast ”Recept Tack”. Var såklart tvungna att gå fram för att snicksnacka och be om en bild. Sedan blev det spårvagn hem långt efter klockan passerat midnatt.

 

 

På söndagen sedan hade vi en mjukstart hemma med långfrukost, lägga pussel och pynta hemmet med lite granris. Sedan gav vi oss ut på stan för lunch. Åt kalasgod ramen på Koie på Magasinsgatan. Mums!

 

 

Sedan strosade vi på stan och blev i vanlig ordning inspirerade inne på Artilleriet.

 

 

En kaffe och varm choklad fick sedan avsluta helgen innan vi skjutsade syrran till tågstationen och kramades hejdå för denna gång ♥

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg