Årets första julbord och helgen som passerat.

Halloj måndag och ny vecka! Men innan vi rusar in i den nya veckan kör vi en snabb tillbakablick på helgen tycker jag. Häng med!

 

 

Fredag och hela kalendern var inbokad med möten, men ca 30 minuters lunchpromenad hann jag med i snö och sol! Såå mysigt (och så tråkigt att det nu regnat bort… men väderprognosen ser ju eventuellt ut att lova snö på julafton *hoppas*). Förra veckan var otroligt hektiskt så känslan när jag stämplade ut kl. 17.00 var magisk! Åkte då snabbt till gymmet en sväng, sedan till ICA och inhandlade middag till…

 

 

..mig och Madde! Jag bjöd spontant över henne på vin, chark och skaldjurspasta och blev så glad när hon tackade ja. Vi satt i köket hela kvällen och pratade minnen, drömmar, relationer, planer och annat. Så mysigt! Senare på kvällen kom också Marius hem efter julbord med hans jobb. Vi alla tre satt i köket en stund innan Madde åkte hem och vi gick och la oss.

 

 

Lördagen kom och årets JULBORD stod på schemat. Var orimligt pepp! Spenderade förmiddagen åt att ta en långdusch och piffa i ordning mig och kl. 12.30 kom taxin och vi åkte mot Långedrags Värdshus.

 

 

Där mötte vi upp nästan alla av våra vänner (några hade blivit sjuka och fick ställa in sista minuten). Men vi var ett glatt gäng som sågs för första gången på nästan 3(!) år utan barn. Haha så fruktansvärt taggade var vi. Och alla var uppklädda och vi drack vin, åt julbord och i sedvanlig ordning fick byxknappar knäppas upp och magarna stod i fyra hörn. Helt sjukt vad mätt man blir efter X antal tallrikar julmat…

 

 

Efteråt var vi alla mätta, belåtna och ville fortsätta eftermiddagen/kvällen. Så vi åkte hem till mig och Marius och korkade upp lite bubbel och spelade sällskapsspel. Så himla himla kul!

 

 

Söndagen kom sedan och jag och M tog en riktig långpromenad (skönt efter gårdagens mastiga julbord). Sedan åt vi en snabb lunch hemma innan vi åkte in till stan för att hänga utanför Musikhjälpen-buren. Lyssnar ju varje dag på detta magiska event, men hade inte hunnit besöka buren ännu så det fick bli lite häng utanför där.

 

Sedan åkte vi hem, plockade fram fika och såg VM-finalen i fotboll. Herregud, såg ni den!?! Vi höll på Argentina och det var minst sagt en SVETTIG match vi fick bevittna, men sååå kul! Och extra kul att de vann också!

 

Därefter fotade jag lite bilder åt Ellos sociala medier innan vi lagade middag och såg på julfilm i soffan ♥

 

3 kommentarer till “Årets första julbord och helgen som passerat.

    1. Åh, såg din kommentar nu. Men en favorit hos mig är spelet ”Hint”. Men älskar även alla typer av sällskapsspel (ex. ”Vem vet mest”) och även klassikern ”Rita och Gissa” är också en riktig favorit ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg