3:e advent och dags för lussebullar.

 

Alltså jag myser verkligen detta år och med tiden inför jul. Förra året hade både jag och min kille precis börjat nya jobb och december försvann liksom in i något stress-liknande tillstånd där man konstant var helt slutkörd i och med det nya jobbet. Så vi hann liksom inte njuta. Men i år? I år är det totalt annorlunda och jag njuter verkligen varje sekund av denna vintermånad. Har ett så sjukt mysigt lugn i kroppen och listan över saker som jag prioriterar inför jul har jag skurit ner på och bara gör det absolut viktigaste för mig.

Och en av de sakerna är ju att varje år baka mitt bästa recept på lussebullar. Sedan jag postade detta recept på bloggen har över 59.000 människor klickat sig in på receptet. Så sjukt roligt! Detta ÄR verkligen mitt bästa recept på lussebullar. Kall degvätska och att baka ut bullarna innan jäsning (för att inte förstöra glutentrådarna) gör dem otroligt fluffiga. Och att pensla med sockerlag istället för ägg är en given succé.
Har du testat baka dessa? Om inte så kanske det är en perfekt aktivitet just idag, 3:e advent. Receptet finner du i så fall här: kalljästa lussebullar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg