Veckan som passerat.

Söndag kväll och jag ska strax förbereda kvällens middag och göra lite matlådor inför den nya veckan som väntar. Men inna dess tar vi en tillbakablick på veckan som passerat tycker jag.

 

 

Denna vecka startade med en tjänsteresa upp till Stockholm för en kul plåtning. Vi kom fram på måndag kväll och gick ut för en gemensam middag. Åt på UnPoco. Alltså, deras salsiccia-pasta är magisk!!

 

 

Hotellsängar ♥

 

 

Frukost med kollegorna och sedan snabbt fix på rummet innan jag checkade ut och vi begav oss mot lägenheten vi hyrt för att fotografera tillsammans med…

 

 

Penny Parnevik! Så otrolig härlig människa och hela teamet för dagen var magiskt! Blev verkligen ett fantastiskt resultat och efteråt var jag fylld av energi när vi hoppade på tåget hem.

 

 

Köpte en ny bok på centralstationen som jag började läsa. En deckare av en finsk författare (Max Seeck) som visade sig vara otroligt bra.

 

 

Sedan följde en arbetsvecka på kontoret och utöver jobb tränade jag på gymmet och typ bara såg serier i soffan tillsammans med min kille. Och tog promenader. Bästa som finns! På fredagen inledde vi helgen med tryffelpasta och gott i glasen. Haha men här var jag nog för sugen på fredag och helg för jag tog inte en enda bild.

 

 

Lördag morgon och vi åt bagels med creme cheese, purjolök och tomat till frukost. Fick New-York vibbar av detta då jag och min syster åt exakt detta flera dagar i veckan när vi var i NY. Sååå gott!

 

 

Efter frukost åkte vi till loppisar. Lämnade in sådant som vi rensat ut själva och fyndade även lite nytt. Bland annat en karaff och några silverfat. Så vackert!

 

 

Tog oss sedan in till stan för lunch på Brogyllen. Var sugna på fika också, men det var typ tusen människor inne på cafét så efter lunchen bestämde vi oss för att strosa vidare en sväng på stan där vi bland annat kikade i franska antikbutiker, köpte fler böcker och jag fyllde på förrådet med strumpor. Haha äger nog inte ett enda par strumpor utan hål i så detta var välbehövlig shopping.

 

 

Därefter landade vi hemma i soffan med våra nya böcker och en kanna kaffe.

 

Kvällens middag blev marockanskt. Jag har ju skrivit 10 olika länder på lappar och inför varje helg drar vi en ny lapp med land att laga mat ifrån. Förra veckan stod grekiskt på menyn och denna lördag: middag från Marocko. Vi lagade en kycklinggryta med saltade citroner, oliver, kyckling och couscous i min tangine. Magiskt gott!

 

 

Drack mojito och klädde upp mig och hade en röd klänning på mig (fick av julklapp av syrran). Så vacker ♥

 

 

Söndag! Och efter frukost tog vi en promenad till gymmet. Solen sken och jag fick vårkänslor! Sedan tränade vi ett styrkepass med fokus på ben innan vi promenerade hem igen.

 

 

Ingen söndag utan eftermiddagsfika! Jag tinade de sista av denna vinterns lussebullar från frysen och bryggde kaffe. På bilden ser ni också mitt loppisfynd: den mindre karaffen. Så otroligt vacker i lera med patina. För 30kr. Fynd!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg