Utförsäljning, Teamtastic och vinlunch.

Igår var det en MAGISK lördag! Den innehöll så många roliga aktiviteter och dessutom fick jag hänga med tjejerna i typ en heldag – så himla trevligt. När alla har småbarn och upptagna liv är det inte så ofta vi får möjlighet att hänga alla tillsammans, men igår var en sedan dag och den var magi! Vi började morgonen med en nervös aktivitet; nämligen utförsäljning av inredarna Studio In’s lager.

Och alltså, haha, jag var pirrig och nervös hela morgonen; hur tidigt skulle vi vara där? vad skulle man ha för taktik där inne? vad var jag på jakt efter? och hur skulle man lyckas hålla fast i de saker man hittade och få dem till kassan innan någon annan tog det?

 

 

Jag och tjejerna var på plats 40 minuter innan öppning och redan då var det LÅNG kö! Och tur som fasiken att vi var där i tid, för de som kom efter kl. 10.00 fick nog inte tag i någonting skulle jag tro. För när dörrarna öppnades var det helt GALET! Alltså, människor på jakt efter fynd kan vara bland den värsta människosorten. Här fanns noll hänsyn till andra och folk bokstavligt talat knuffades, trängdes och slet i saker. Så sjukt! Men det fanns så sjukt mycket fina saker där så jag förstår hetsen, till viss del. Och väl inne så hade man noll sekunders betänketid. Såg man något man gillade gällde det SNABBT att få med sig det, för annars tog någon annan det. Jag hittade bland annat några fina stolar och samtidigt som jag tog tag i dem stod 3 kvinnor bakom mig och sa ”ska du ha de där stolarna, annars tar jag dem”. Så här fick man vara snabb. Som tur var är jag ganska bra på det där, att gå 100% på instinkt och DIREKT haffa något jag gillar. Och jag fick med mig otroligt fina fynd hem och kan knappt förstå att jag lyckades få med mig allt, haha svettfaktorn var HÖG när jag släpade allt genom de trånga lokalerna bland typ tusen andra besökare. Ska vi ta en titt på vad jag fick med mig?

 

 

Mina fynd! 3 stycken Thonet stolar, modell no14, en spegel med inbyggd belysning, en vacker bordslampa, ett keramikfat och ett gigantiskt, konstgjort olivträd. Halloj vad nöjd jag är! Allt detta också för knappa 1700kr. Fynd!

Efter ca 2 timmar av köande och svettandes med våra fynd åkte jag och Madde sedan snabbt hem till mig där vi lämnade bilen och tog spårvagnen in till stan. Vi hade nämligen bokat aktiviteten TeamTastic som vi 6 tjejer skulle köra. Och haha, här hade jag FÖR kul och för starka tävlingsinstinkter för att komma ihåg att fota något. Men sjukt kul hade vi! Alla 6 av oss är otroligt tävlingsinriktade så det var mycket på spel, kan jag lova. Men mitt lag vann och oj så kul vi hade det!

Därefter väntade vinlunch.

 

 

Vi hade bokat bord på Ilse Grøn Kro och jag älskar det stället! Så trevlig restaurang med bra service och god, vegetarisk, mat. Vi började med att skåla i Cava och pratade i mun på varandra. Sedan beställde vi in käk och jag tog crudité till förrätt och sedan en magisk Mac ’n’ Cheese till varmrätt. Och sedan tog vi in en flaska vin och satt kvar länge och snackade – så himla trevligt! Sedan fortsatte vi med ett glas i baren innan vi till slut kramades hejdå, bokade in ett nytt datum i kalendern för tjejhäng och åkte hem till våra killar/familjer. En magisk dag med så mycket skratt, kärlek och skoj!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg