Tillbaka efter 4(!) månader.

Long time no see… eller vad säger man efter sisådär 4 månader utan att blogga?

De senaste 4 månaderna i mitt liv har varit ganska hektiska på många olika plan. Lägg därtill att jag jobbar heltid som Social Media Manager och även fotar bröllop på fritiden så all min kreativitet har liksom fått läggas på jobb och inte mycket kreativa tankar har blivit över till att titta in här hos er. Av den anledningen fick både blogg och podden jag hade med syrran fick sätts på paus i somras. Det enda jag uppdaterat är min Instagram, det tar inte lika lång tid och går snabbt att lägga ut på stories eller i flödet. Men jag måste erkänna att jag saknar bloggandet och att få SKRIVA något enormt, så jag tänker att jag gör ett försök att ta upp det igen. Kan inte utlova mängder av inlägg, jag får helt enkelt testa mig fram och se hur tiden och energin räcker till 🙂

Så.. vad har då hänt under dessa 4 månader?

Haha jo en hel del kan jag utlova. Vi köpte ju hus och skrev kontrakt i slutet av april och den 1:a augusti fick vi nycklarna. Så det har varit en HEL DEL renovering på agendan både innan och efter flytten den 27 augusti. Dessutom fick jag reda på att jag blivit gravid i juni och väntar nu alltså barn (så sjukt att säga det, men samtidigt pirrigt). Dessutom har jag jobbat häcken av mig, både på Ellos och genom mitt egna som bröllopsfotograf. Och så har jag hunnit med lite semester, både i Sverige och Grekland. Och så har jag varit förkyld och dessutom inlagt 5 dygn på sjukhus. Ja – ni hör ju. Livet har inte direkt varit innehållslöst dessa månader, hehe.

Vill ju såklart dela med mig av så mycket som möjligt till er och kommer givetvis uppdatera er både om hus och graviditet nu framåt. Jag hoppas ni fortfarande är några som vill kika in här inne – för jag har saknat er och hoppas (i dagens samhälle av snabba social-media-kickar) att ni är fler som saknar det lite lugnare tempot som en blogg erbjuder ♥

15 kommentarer till “Tillbaka efter 4(!) månader.

  1. Härligt att du är tillbaka. Jag är ofta in och kollar om du gjort något nytt inlägg. Tycker om att läsa din blogg för den ger så bra feelgood.

  2. Välkommen tillbaka 😀jag har också tittat in ofta för att se om du har skrivit någonting nytt. Ska bli spännande att få se mer, stort lycka till med barn och hus 🏠

  3. Så kul att få läsa ett nytt inlägg! ☺️ Om du har tid hoppas jag på fler om allt som du brukar skriva om som tips, resor, recept och träning och nu även hus och graviditet 🤗 Tycker om att läsa din blogg. Hade varit kul med vloggar också 🥰

    1. Åh så kul att höra 🙂 Planen är absolut att fortsätta på samma spår med uppdateringar kring vardagen men även en del smultrontips och annat skoj ♥ Får se om det kan bli någon vlogg i framtiden 😉

  4. Härligt att Du är tillbaka, har saknat Dina inlägg. Lycka till med livet som husägare och graviditeten. Varm kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg