Veckan som passerat.

Hej på er! Hur har helgen varit för er del? För min del har den varit fin, lite planer som blev inställda – men det gjorde inte så mycket för då fanns det tid för annat istället. Plus att både jag och min kille varit sjuka i veckan och helgen var ett bra tillfälle att ladda batterierna och se till att bli helt friska.

Men vad har veckan innehållit? Låt oss ta en titt:

Måndag-tisdag jobbade jag hemifrån, drack kaffe och åt dadelbollar. Var ju sjuk förra helgen och då jag inte ville riskera att smitta kollegor så tog jag det säkra före det osäkra och jobbade hemma. Och alltså; jag vet inte hur det är med övriga som varit/är gravida men mitt immunförsvar är typ totalt bortblåst. Jag är ju en person som vanligtvis (nästan) aldrig är sjuk, men de senaste 6 veckorna har jag åkt på 3 omgångar av rejäl förkylning/influensa – varpå en omgång jag till och med blev inlagd på sjukhus 5 dagar då jag åkt på en öroninflammation som blivit ”toxic” och jag tvingades läggas in med intravenös antibiotika i 5 dygn. Ja, men ni hör ju. Viktigaste såklart i graviditeten är att bebis mår bra, men om jag kunde få bygga upp lite immunförsvar och hålla mig frisk vore det toppen! Saknar träningen något enormt och hinner typ med 1 träningspass på gymmet mellan varje omgång av förkylning…suck!

Dock är jag lite dålig på att vara sjuk och om jag inte är totalt sängliggandes så blir jag väldigt rastlös. Så jag jobbade givetvis på hemifrån som vanligt och på kvällarna pysslades det med hus-grejer. Som att betsa både skåp och hyllor i en riktigt fin nyans. Denna oljebets heter ”Tobak” från Osmo och resultatet blev precis så som vi ville – se även inlägg lite längre ned.

Onsdagen kom och dags att åka till kontoret! Åker en liten skogsväg numera efter flytt och på morgonen var det såhär vackert. Hehe var givetvis tvungen att stanna för o ta bilder. Men alltså, HUR magiskt?

Väl på kontoret var det lansering av ett samarbete vi jobbat länge på. Nämligen tillsammans med Pernilla Wahlgren! Jag och teamet besökte ju henne i slutet av september för 2 dagars produktion i hennes vackra hem. Såååå sjukt roliga (och hektiska) dagar och det var fantastiskt kul att både träffa Pernilla och producera detta samarbete med härligaste gänget! Och på kontoret denna dag firades det med tårta och ballonger.

Torsdag och denna dag stod kick-off på schemat med mitt team på Ellos. Vi hade en SÅ kul dag i Göteborg som startade med lunch på Södra Larm (halloj så god mat!). Sedan väntade workshops, ett så kul besök på Escape Room och slutligen middag och karaoke på Melody Club. Herregud så kul vi hade! Ett hett tips för er som inte varit där; dra ihop ett gäng och boka!

Fredag och jobb hemifrån; ägnade dagen åt att skapa juligt content åt Ellos Instagram och får nypa mig i armen för att en arbetsdag faktiskt kan se ut såhär.

På kvällen blåste det storm och efter en promenad i skogen hade vi bara myskväll hemma med att tända ljus och laga grekiskt till middag, men måste varit för hungrig här för tog inte en enda bild på maten, haha.

Lördagen kom och vi startade med french toast till frukost. Ojojoj så gott! Äter helst mina med strösocker, kanel och bär.

Efteråt fick vi besök av min killes syster och hennes familj. Vi drack kaffe och gick igenom vår kommande badrumsrenovering – kommer ta hjälp av min killes svåger en hel del för han är expert på detta, ovärderligt att ha sådana personer i familjen!

På eftermiddagen sedan blev det en tur till soptippen innan vi monterade upp både skåp och hyllorna som vi betsade i början på veckan. Blev så sjukt nöjd med detta! Passade även på att rensa lite i förrådet (har fortfarande typ 30 flyttkartonger kvar att packa upp, haha) innan vi hamnade i soffan och åt hemlagad tryffelpasta.

Efter frukost på söndag stod inköp till badrummet på schemat. Och vi åkte runt till Hornbach, Bauhaus och andra byggvaruhus och inhandlade kommod, tvättställ, blandare och toalettstol. Kul och så roligt att vara igång med renoveringen – på onsdag denna vecka kommer rörläggarna hit och pluggar igen rören så vi kan börja riva. Kommer göra allt (utom rör- och eldragning) själva och jag är SÅ PEPP på detta!

Lunch hemma! Älskar denna soppa med sötpotatis, ingefära, morot och kokosmjölk; recept här: LÄNK.

På kvällen sedan hade vi premiär för vår brasa i huset. Får nypa mig i armen över att vi faktiskt har en öppen brasa i vardagsrummet och kan få det såhär mysigt. Oj som jag njuter! Vi låg sedan i soffan och såg på en film som avslutning på helgen och veckan.

3 kommentarer till “Veckan som passerat.

  1. Naturbilden är magisk!
    Snyggt med flaskorna på hyllan och skåpet under, blir sugen på lite omplacering här hemma.
    Var rädd om dig och den lilla knytet.
    Kram

  2. Hej! Anna

    Så kul att du är tillbaka och med så roliga inlägg, grattis med till bebisen! Jag ser att du har en sån fin svart skinnjacka med ull på en av bilderna. Var har du köpt den? är den från Ellos? Vill ha en sån jag med. Ser fram emot fler renoverings reportage och gärna fler recept du gör så goda rätter. Ha en fortsatt fin vecka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg