Julledigt ♥

Hej hopp från hemmet och julledigt! Ååh, känns så himla, himla mysigt! Jag jobbade sista dagen igår och nu väntar 6 dagar av julledigt. Tycker tiden innan jul är som mysigast att vara ledig på och i år unnade jag mig 2 dagar extra ledighet innan julafton. Väldans trevligt!

Idag på schemat står att slå in julklappar och äta lussebullar. Men först har vi hantverkare här i huset. En VVS-kille är i skrivande stund här och gör klart den sista rördragningen till vår gästtoalett. Så om allt gåt som det ska har vi en fungerande toalett till jul! Det var ju hela tiden målbilden för oss, men renoveringen drog ut på tiden och vi visste inte om vi skulle hinna klart till jul, men det ser så ut nu. Wohoo!! Och om en stund kommer även en elektriker hit för att byta elmätare. Men SEN, efter hantverks-race här hemma så ska jag få lite julfeeling med tända ljus, presentpapper, pyssel och hembakta lussebullar. Bakade ju lussebullar första advent och har en hel del kvar i frysen; lifehack!

Hoppas du också får möjlighet o varva ner lite och mysa inför julen ♥

2 kommentarer till “Julledigt ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg