Bebisgos, kaffedejt och solsken.

Hej på er och glad onsdag! Om jag tyckte dagarna gick fort innan jag blev mamma så är det ingenting jämfört med nu. Tiden flyger verkligen förbi! Och det är egentligen lite märkligt hur tiden kan gå så fort med tanke på att dagarna i stort sett ser likadana ut såhär i början av mammalivet. Ett dygn består av att ta sig igenom nätterna, parera de egna måltiderna och få i sig lunch, frukost och mellis medan Gillis är nöjd eller stress-äta till barnskrik, amma Gillis, ta sig ut på promenad, gå runt med Gillis i bärsele och få honom att somna, invänta att Marius kommer hem, få lite avlastning och kanske hinna med en dusch, en till promenad och sedan är det kväll igen. Och så rullar det på. På repeat. Men även om dagarna i stort sett ser väldigt likadana ut så är de ändå himla mysiga. Och i lördags tog vi oss ut på en kaffedejt som var otroligt efterlängtad. Se nedan för bilder som får summera dagarna som gått.

Världens, världens sötaste! Fy fan vad jag älskar honom!! Även om livet som förälder är en berg-och-dal-bana med sömnbrist, mycket känslor och att sätta sig själv HELT åt sidan så skulle jag inte byta det mot något i världen. Älskar honom så jag går sönder!

I lördags tog vi oss ut på kaffedejt inne i stan (gbg) och SOM jag njöt av det. Klädde mig i vanliga kläder och bar smink för första gången på 6(!) veckor och kände mig som en människa igen. Och Gillis sov under hela dejten så jag och Marius kunde njuta av varandra och prata om annat än bebis, haha. Och alltså, Alkemisten – de har lätt Göteborgs godaste kaffe!

3:e badet för vår lilla prins som verkar gilla att bada lika mycket som sin mamma ♥

SOL! Förra veckan hade vi sol i stort sett varje dag och oj vad det gör mycket för energin och humöret. Tänk att våren äntligen är här!

1 kommentar till “Bebisgos, kaffedejt och solsken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg