Nya tatueringen – så blev den!

 

 

I drygt 1 års tid har jag tänkt på att jag vill ha ytterligare en tatuering. Ytterligare en symbol som får symbolisera mig som människa och göra min tidigare tatuering (LÄNK) sällskap.

Tanken på vad jag ville göra kom faktiskt till mig när jag, för ca 1 år sedan, gjorde ett nytt pricktest för att kolla upp mina allergier. Remsan som fästes på armen med de olika siffrorna (SE HÄR) fick mig förälskad och jag ville ha en tatuering som löpte längs underarmen och på något sätt berättade lite om mig själv. Och vad skulle inte passa bättre än att just symbolisera mina allergier? Att vara allergisk kanske inte definierar helt och hållet om vem jag är som person, men det är en stor del av mig. En stor del som lärt mig inte ta något för givet, att uppskatta de saker som man faktiskt kan göra, kan uppleva och kan äta istället för det man inte kan. Att vara allergisk är inte bara en nackdel, utan det får mig faktiskt att vara tacksam för allt jag faktiskt får möjlighet att ta del av. Och det var alltså där idéen med prickar som tatuering föddes.

 

Och då jag är en ganska rak, ärlig och rättfram person så kan jag inte riktigt definiera mig med runda former (så som prickar) eller snirkliga texter och symboler utan jag ville även här ha en form som beskrev mig och valet föll då på fyrkanter. Och för att tatueringen på något sätt skulle ha samma röda tråd som min tidigare tatuering så valde jag att även snedställa dessa fyrkanter. Och alltså, jag är SÅ nöjd! Marcus på TATTOO STUDIO 73 gjorde ett så himla bra jobb och det är med pirr i hela magen som jag nu vaknar på morgonen och tittar upp på min nya kärlek; min nya tatuering. En tatuering som symboliserar mig, livet och tacksamhet och den känns så himla rätt ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “Nya tatueringen – så blev den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *