POH-KEH – tips på bra lunch-hak i Göteborg.


 

Alltså åh, först måste jag bara börja med att tacka alla er som tagit er tid att skriva så fina, fina kommentarer i mitt senaste inlägg ♥ Blev alldeles rörd och stolt av att läsa det ni skrivit och dessutom superpeppad på att fortsätta blogga och leverera de inlägg ni önskar. Tack snälla återigen, ni ska veta att jag läst era kommentarer flera gånger om ♥

 

Och på tal om inlägg som ni har önskemål kring, ni är flera stycken som (precis som jag) älskar att läsa om bra restauranger och caféer så därför tänkte jag tipsa om en nyfunnen favorit i Göteborg. Jag älskar verkligen poké bowls och har ju försökt mig på att göra det hemma flera gånger (se recept HÄR och HÄR) och nu vill jag varmt tipsa om POH-KEH i Göteborg som serverar så goda bowls att det tamigtusan inte är klokt. Kanske har jag fått för mycket dille på poké bowls och är knäpp, men jag tycker i alla fall att det är bland det godaste man kan äta (även om det kanske inte ser så mycket ut för världen).

Hur som helst. POH-KEH finner ni på en tvärgata till Avenyn och det lilla lunch-haket rymmer kanske 10 sittplatser och har du tur får du en sittplats inne, annars är det utmärkt även för take-away. Jag beställde deras Spicy Salmon och bytte ut avokado och mango (pga. allergi) till kimchi och wakamesallad och det var så gott att det vattnas i munnen när jag tänker på det nu. Har ni fler tips på bra poké-ställen i Göteborg så hojta gärna till!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *