Kanelbullar, pavlova, guider och träningskläder – vad vill du läsa mer av?


 

Hej hej hallå mina fina läsare! Jag tycker det är så roligt att ni är så många som varje dag kikar in här och läser vad jag har för mig. Jag har ju bloggen av massa anledningar men det som är den största glädjen med bloggandet är just ni läsare. Så därför skulle jag vilja be er om lite hjälp. Jag undrar vad ni skulle vilja läsa mer om här på bloggen?

Enligt Google Analytics så verkar ni gilla recept, guider och träningskläder och nedan finner ni mina mest populära inlägg. Men om just DU fick välja? Vad vill du då helst se mer av. Jag skulle bli väldigt glad om du tog dig några sekunder och skrev ner detta i en kommentar. Tack på förhand ♥

 

Mina mest populära inlägg:
RECEPT PÅ KALLJÄSTA KANELBULLAR
MIN PERSONLIGA GUIDE TILL PRAG
RECEPT PÅ PAVLOVA
RABATTKOD OCH TRÄNINGSKLÄDER FRÅN STRONGER

 

 

Rekommenderade inlägg

16 kommentarer till “Kanelbullar, pavlova, guider och träningskläder – vad vill du läsa mer av?

 1. Jag skulle gärna se bilder från fjäll och andra resor.
  En sak till som jag (tror) kan tänka mig väldigt gärna, din lägenhet.
  En etta? Hur du har möblerat osv.
  Annars kan jag inte klaga hihihi
  Tycker om din blogg!
  Ha en skön dag/Stina

 2. Jag gillade när du gjorde vloggar så det vore roligt om du gjorde fler 🙂 Även inredning är kul. Hade också gärna sett fler inlägg som liknar ditt inlägg för ett tag sedan med veckoplanering med inköp av mat och mellanmål.

 3. Jag gillar dina personliga inlägg, saker vi inte vet om dig osv. Styling-tips & tips på utflykter.
  Alltså jag gillar ju din blogg oavsett, har följt länge!!
  Du verkar ju vara en så fin människa!
  Kram

 4. Jag tycker om din blogg som den är och inspireras av att du verkar vara en sådan livsnjutare samtidigt som jag tycker så mycket om dina fina bilder. En annan sak som jag verkligen gillar är att du får saker att kännas flärdfulla utan dyra märkesplagg etc. Jag tycker helt enkelt om att få följa med vad du gör till vardags och inspirerades exempelvis av ditt vinterbadande som jag själv också tänkt länge att jag ska prova 🙂 Men om jag får önska så så ser jag gärna fortsatta recept/bak o annat kreativt pyssel nu till jul. Även om jag vet att du visade en hel del förra året. Tack för att du förgyller min vardag. Kram Sanna

 5. Jag tränar mycket så jag vill gärna läsa mer om träning och träningskläder. Använde för övrigt rabattkoden från Stronger och fick några efterlängtade plagg, tack :)) Tycker också mycket om dina mattips, hemma hos oss bakas det sällan men det lagas mycket mat, gärna vegetariskt. Tycker mycket om din blogg för allt känns naturligt och inte överdrivet ”flashigt”, lyxigt eller för dyrt. Kram

 6. Jag tycker du har en härlig mix av allt❤️
  Jag gillar dina reseguider, utflyktstips till små mysiga caféer och inredning. Även dina fina outfits👌🏻 Jag blir väldigt inspirerad av dina fina bilder, tack!❤️

 7. Jag gillar din mix av allt möjligt. De inlägg jag uppskattar allra mest är nog ändå när du skriver om restaurang- eller cafébesök.

 8. Jag gillar hur dina inlägg känns som att läsa ett flashigt magasin! Dina bilder och variationen på innehållet i dina inlägg gör att det alltid är roligt att kika in och läsa din blogg!

  Fortsätt precis som du redan gör så bra med blandningen av bilder och innehåll!

  Kram!

 9. Gillar din blogg så mycket och just mixen av allt möjligt!
  Mina favoriter är: inredning/din lägenhet, utflyktsmål med t.ex. cafébesök, personliga inlägg och vegetariska rätter.
  Och som någon skrev, vloggar, det var jättekul att få ta del av!
  Tycker för övrigt du verkar ha en så skön inställning och liksom ta tillvara på de små stunderna, oavsett om det är ensam med en bok på ett café. Inspirerande!:)

 10. Outfits och träningstips/inspiration. Gärna också hår, smink mm, du är alltid så snygg. Och så från din vardag och fest så klart, alltid roligt att läsa om.

 11. Gillar dina outfits! De är jordnära och i bra prisklasser och jag får inspiration!
  Gillar även dina resebilder, t ex Prag eller Paris men även när du med dina nära och kära hittar små fik och andra smultronställen! Inspirerande!

 12. Hej! Jag tycker jättemycket om din blogg & har följt den i många år. Jag skulle behöva hjälp med klädsel som gäst till min väns bröllop. Vintrigt i norra Sverige. Bröllopet är den 23/11 Så jag börjar bli lite stressad över detta 🙂 jag vill gärna att mina kurvor framhävs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *