Och så kom den, årets första snö.

 
 

Ja, den här här nu. Snön.

 

arlamorgon 002

Sent igår kväll när jag tog mig hem från en härlig kväll på stan med bästa vännerna, frågesport och ost kom den. Och stormen Sven gjorde att flingorna inte föll tung från himlen utan mer for runt i virvelvindar och piskade oss i ansiktet och vi tänkte nog att den inte skulle lägga sig utan bara regna bort, som är så vanligt på västkusten.

 
 

Men nej. Imorse vaknade jag till snö. Det är inte mycket, förvisso. Men tillräckligt för att lägga sig som en mjuk hinna över bilar och gator och göra världen lite mer upplyst. Och jag kunde inte tänka mig en mer passande dag för årets första snö. Nej, för i helgen ska jag på julmarknad och baka pepparkakor och göra årets första julskinka. Och om snön kan tänkas stanna några dagar till, ja då känns det som jul, på riktigt.

 

arlamorgon 001

 

Men innan helg och julmarknad och pepparkaksdegsätande har vi en fredag framför oss. Och fredag, ja det är nästan lika bra som jul, faktiskt.

 

signatur

 
 

5 kommentarer till “Och så kom den, årets första snö.

  1. Här har det med snöat, men det kommer säkert smälta bort fort tyvärr för hur det än är så lyser det upp i mörkret.
    Ha en fin fredag
    Kram Linda

    1. Ja, det lyser upp och gör vintern lite trevligare (trots att det kan bli halt och ruskigt på vägarna!)
      Kram och trevlig helg!

    1. Tusen tack 🙂
      Brickan på bilden är köpt på en Design Outlet i Lidköping (märket WikholmForm). Angående headern så har jag gjort den själv. Kram och trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg