Att ha varit på julbordsgalej.

 
 

julbords 001

 

julbords 002

 

julbords 003

 

julbords 004

 

Igår var vi på julfest med jobbet. Med bästa kollegorna som får en att sätta första rödvinsklunken i halsen av skratt och chefer som hävdar att man absolut bör ta en shot med Fernet till sillen, men som sedan gör att man inte känner vad något smakar utan sitter mest med en konstig min i ansiktet resten av kvällen.

 

Det var en fantastiskt trevlig kväll. Och jag, jag åt mest av alla och det förvånar alltid någon, att jag är så glad i maten. Men jag menar, när det bjuds på kräftsill och jansson och lax i alla former tillsammans med ett efterrättsbord lika stort som mitt kök. Ja, då hävdar jag bestämt att man ska äta tills man får rulla ner strumpbyxorna under magen och bara sitta tillbakalutad i stolen och inte vara förmögen att säga annat än åh, resten av kvällen.

 

Vi, ja, vi har alltid roligt på dessa tillställningar. Denna gången fick vi lov att sitta kvar till långt inpå småtimmarna (sist vi hade kick-off fick vi beställningsförbud på alkohol redan 1,5 timme in på kvällen). Och vi njöt av varandras sällskap, torrt vin och små glas med passionsfruktspannacotta tills klockan passerat midnatt för länge sedan och det var dags att gå kullerstensgator hem.

 
 

Och jag?

 

Jag sportade en ryskinspirerad outfit med pälsjacka och röda läppar. I vanlig ordning blev det stressigt innan jag skulle hemifrån så hann inte ta några ordentliga bilder till er utan knäppte bara några med mobilen.

 
 

Det var igår, ikväll byter jag istället ut klackar och läppstift mot raggsockar och film i soffan. Inte fy skam, det heller.

 
 

Pälsjacka – Gammal från H&M
LångklänningNelly.se
HalsbandBikBok

 
 

signatur

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg