Portalkonferens och en fantastiskt helg.

 
 

outfit 021a

 

Och så var jag hemma. Efter 6 timmar på buss och med ett fånigt leende utspritt över halva ansiktet.

 

Det har inte varit vilken helg som helst, förstår ni. Nej, utan en helg innehållandes Malmö besök och portalkonferens med bästa gänget från Elsas Entourage och ni som följt mig på Instagram under helgen har fått se små glimtar och smakprover på vad som kan ha varit den bästa helgen, på ofantligt länge.

 

outfit 021c

 

outfit 021b

 

Och trots att den nu är över och veckor av längtan är förbi känner jag mig inte sorgsen. Nej, snarare tvärtom. Det är som om helgen och mötet med dessa fantastiska människor gjort mig alldeles varm och luddig och pirrig i hela magen. Jag har haft världens bästa helg upprepade jag otaliga gånger i telefon till mamma under bussresan och hon sa att det hördes, på rösten. För lycka går inte att dölja och jag är så himla glad, så himla tacksam och så himla stolt över att få vara en del av Elsas Entourage.

 
 

Och nu? Nu ska jag redigera bilderna från helgens bravader, packa upp väskan och dricka te uppkrupen i soffan. Men snart, snart ska ni får höra allt om världens bästa helg, de finaste människorna och en portalkonferens utan dess like.

 
 

Kappa, blus och sneakers – H&M
Sjal – Stylelevel
Väska – Accent
Resväska – Gammal

 
 

signatur

 
 

6 kommentarer till “Portalkonferens och en fantastiskt helg.

    1. Ja, det var verkligen som en stor familjeträff 🙂
      Hade tyvärr inte mycket dötid alls utan det gick i ett (annars hade det varit kul om vi setts på en fika eller så!) Kram

  1. Nu förstår jag varför Glamour-Psykologen ville klippa av din bulle, det hade jag också velat, så galet snyggt och säkert hur enkelt som helst. Stylish 100%!
    Kram // Therése.

    1. Ha ha ja hon är för rolig psykologen 🙂 Jag får väl börja odla lite hår så att jag kan dela ut en bulle lite då och då till behövande 😉 Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg