Att vara omgiven med de skönaste människorna, någonsin.

 
 

meth

 
 

Vilken fantastisk tisdagseftermiddag jag haft!

 

Direkt efter jobbet mötte jag upp bästa Emil för en timmes kvällssolspromenad och ett försök att mjuka upp mina stela lår medan vi tog ikapp allt som hänt sen senast (igår, ha ha). Och vi hade en riktigt härlig timme tillsammans bland klarblå himmel och rosa blommande träd.

 
 

Sedan var tanken att jag skulle ägna resten av kvällen åt plugg. Men eftersom jag antagligen har någon psykologisk diagnos och inte kan göra någonting annat förrän lägenheten är städad satte jag igång med storstädning. Ja, jag skulle inte kalla mig pedant, det är jag minsann inte för det är dammigt som tusan hemma hos mig. Men ska jag sätta mig och plugga i vardagsrummet och jag vet att det är stökigt i köket, ja då kan jag liksom inte tänka på annat än det stökiga och måste alltså städa först innan jag gör något annat.

 

Resultatet? Jag ägnade 2 timmar åt att städa och pluggandet? ja det får vänta tills imorgon. För efter städandet har jag istället spenderat sista delen av kvällen med skype-samtal tillsammans med mina underbaringar. Och vi har planerat påskhelgen och skickat länkar till varandra innehållandes gamla husbilar på Blocket och diskuterat om vi ändå inte skulle ha med oss ett rullande methlab till Varberg. Alltså jag dör. Har skrattat hysteriskt nonstop den senaste halvtimmen tills tårarna rann och jag fick kippa efter luft. #eastermethlab alltså. Nu kör vi.

 
 

Så,

 

  jag har alltså ägnat en pluggkväll åt att inte plugga något alls och jag har mascara över hela kinderna och kramp i magen och ser, om möjligt, ännu mer fram emot påskhelgen.

 
 

signatur

 
 

4 kommentarer till “Att vara omgiven med de skönaste människorna, någonsin.

  1. Alltså.. går du barfota i sina skor?? Jag älskar mina träskosandaler, men dom har ju inte kommit fram riktigt än… Har en känsla av att mina tår skulle frysa lite.. :-/ Men tänker ”Kan du, kan jag”! 😉

    1. Ha ha, ja ”vill man bli fin får man lida pin”. Men nu ska det ju bli uppemot 20 grader i helgen, så då kan du inviga dina träskosandaler 😉

  2. Haha, Breaking bad! Jag plöjer den just nu men att ha ett eget methlab? Så långt har jag inte tänkt. Det skulle ju onekligen ge en del intäkter. Glad Påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg