Att ha bästa tiden.

 
 

outfit 034

 
 

I morse var det 20 grader när jag åkte till jobbet. 20 grader klockan 07.40 och det är tamigtusan helt otroligt. Och på nyhetsmorgon pratar de inte längre om försommar utan nu är det högsommarvärme som gäller. Högsommarvärme i maj och jag har liksom svårt att greppa att det faktiskt är dags för det nu. Att de grå, livlösa månaderna som huserar en temperatur strax över nollan och blåsväder och regn och sådan kyla som gör nästippen röd och låren svidande är förbi. Vi har nu lämnat både vinter och vår och är nu officiellt inne i sommar.

 

Kan ni förstå det?
 
Jag har som sagt svårt att greppa det, tiden går som alltid lite för fort och samtidigt som jag någonstans oroar mig för att tiden går för fort njuter jag också lika mycket som en ödla som äntligen får krypa ut i solen. Växelvarm. Ja, så skulle man nog bäst kunna beskriva min kroppstemperatur. Och likt de ryggradslösa kräldjuren är det denna tiden som jag älskar allra mest.

 
 

Så njut. Stanna upp och njut och även om ni som jag tvingas arbeta inomhus fram till kl 19.00 ikväll så njut. Passa på att gå ut på rasterna och ta tillvara på värmen efter avslutad arbetsdag. Åk ut till havet. Tänd grillen i trädgården. Sitt på en solvarm balkong eller bara snöra på er löpardojorna och ge er ut i sommaren.

 
 

För tiden är nu och den ska vi ta vara på.

 
 

Klänning – Gammal VeroModa

 
 

signatur

 
 

5 kommentarer till “Att ha bästa tiden.

  1. Bra talat! Själv har jag varit och shoppat upp mig (lång lunch blev det, hihi) på lite sommarfeeling i form av ett par klänningar och strandplagg. Kunde inte vara en bättre dag för just det. kram och må gott!/Helen

  2. Det är helt galet hur varmt det är nu. Jag hoppas verkligen inte att det här är sommaren som är här nu och att hösten kommer i juli… Nä, detta väder fram till november, det blir bra det!
    Fin blogg du har!
    Kram Helén

  3. Word up! 🙂 fina ord… fyller år idag 🙂 och så sant att tiden är nu och inte sen. wiser and older. ;-). Kram

    1. Men åh, grattis grattis GRATTIS! Vilken kalasdag att fylla år på, sommarvärme och allt 🙂 Hoppas dagen varit precis så som du önskat ♥ Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg