Bohusleden.

 

 

Åh vilken härlig eftermiddag! Strax innan 12-tiden kom vi ut i skogen och möttes av en luft som var vindstilla, varm i solen och som doftade granskog och vår. Vi valde att gå en etapp på Bohusleden (totalt 12,5 km i kuperad terräng) och vädret idag var fantastiskt! Kunde i stort sett gå hela etappen endast iförd underställströja och ett par friluftsbyxor – så himla skönt!

Vi vandrade kulle upp och kulle ner, förundrades över de blå, isfria vattnet i sjöarna och hur grönt det är i skogen såhär års, ändå. Stannade också en gång i halvtimmen och vände näsan mot solen – bästa känslan! Promenaden avslutades sedan med korvgrillning och kaffe. Där vid sjön blåste det en del så trots dunjacka blev det på slutet lite kallt – då var det himla skönt att kunna bli upphämtade i en varm bil efteråt och körda tillbaka till stan.

 

Men ja,

timmar ute i den friska luften som dessutom doftar av vår? Bästa lördagsaktiviteten, om ni frågar mig.