Att ha blivit med gran.

 
 

julgranen 001

 
 

Och så har vi blivit med gran! Den sötaste, knubbigaste lilla gran ni kan tänka er. Alltså jag dör sago-döden varje gång jag kliver in i vardagsrummet och ser denna Disneyliknande gröna skapelse.

 

Det var igår när vi var ute och gjorde stan syster och jag som Linn berättade att hon sett den sötaste av granar tidigare i veckan och undrade ifall vi inte skulle åka och titta på den. Och jo, eftersom jag varken har en egen gran eller har möjlighet att få vara med och klä någon annans gran i år var det ju allt lite lockande att köpa en. En till mig och bästa syster, liksom.

 
 

julgranen 005

 

julgranen 003

 

julgranen 007

 
 

Så,

 

vi åkte dit. Till den snälla killen som även driver en jätteblåbärs-odling vi brukar besöka om sensomrarna. Och vi fick syn på granen som syrran tidigare falt pladask för. Och ja, det tog väl ungefär 5 sekunder innan beslutet hade tagits om att den skulle med hem. Alltså. Ni ska se den, den är liksom rundare än den är hög och den är så fantastisk tät och fin att det inte är klokt. Så i eftermiddag har vi pyntat med små ljus och kulor i metallic och den har blivit om möjligt ännu finare.

 
 

julgranen 002

 

julgranen 006

 
 

Ja, årets finaste gran. Utan tvekan och jag är så glad att den fick hamna hemma hos oss (eller ja, hemma hos syrran). Nu blir det lussebullsbak och att se Jul med Ernst på play-kanalen.

 
 

Julgranskulor – IKEA
Julgransmatta – ICA Maxi

 
 
signatur
 
 

6 kommentarer till “Att ha blivit med gran.

  1. Åhh! Guud vad jag önskar att jag stått på mig och vi köpt en sån där i alla fall… Maken och hunden (jo, det är sant!!) är granallergiker båda två ,så här packade vi upp den fula plastgranen i år igen… Sonens ögon tittar stort och beundrande på denna skapelse, å jag tänker: stackars, stackars stadsbarn… Nästa år medicinerar vi de där två, så vi kan köpa precis en sån där. Mmm, drömgran….suck
    Vad fint hon har det, din syster.
    Julkramar:)

    1. Oj, är till och med hunden allergisk? Haha jag tycker du kan satsa på medicinering nästa år och köpa dig en fluffig liten gran 🙂
      Min syster hälsar och tackar! Hoppas du får en väldigt fin jul (trots plastgran) 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg