Balkonghäng.

 
 

enjoycandles 001

 

Ja, SMHI utlovade ju regn hela veckan och vid lunchtid när jag sprang runt på Byggmax för inköp till senaste projektet tänkte jag att personerna på vädret vet vad de talar om, minsann. För det vräkte ner. Men lagom till jag arbetsdagen var slut sprack det upp och den sena eftermiddagen bjöd på solsken och kaffe tillsammans med Tommy på ett nytt café i stan innan det var dags att rulla hem.

 

enjoycandles 002

 

enjoycandles 003

 

Och efter storhandling och middag har jag spenderat en stor del av kvällen ute på balkongen med nya hittepåljus och fruktigt te. Världens bästa uppfinning hävdade Banditen tveklöst om ljusen som är ljus fast ändå inte. Mmm… svarade jag och tänkte att det fortfarande bara  är ljus, hur bra kan de vara, egentligen(?)

 

enjoycandles 004

 

Men nu, när jag sitter på balkongen och dricker te och läser tidningar inser jag att det är världens bästa uppfinning. Jag menar, nu kan jag få mysfeeling med tända ljus utan att oroa mig för att hela lägenheten ska brinna ner så fort jag lämnar balkongen för att smita in och fylla på tekoppen. Och inte nog med att de fladdrar som riktiga ljus, de doftar även svagt av stearin och har en timerfunktion! Ja, ni hör ju. Bästa uppfinningen och jag är så glad över att jag fick upptäcka det.

 
 

Hittepåljus – Enjoy Candles – Inreda.com

 
 

signatur

 
 

3 kommentarer till “Balkonghäng.

  1. Jag har ett sånt i barnens sovrum för då kan de somna till ljuset av ett stearinljus precis som jag gjorde som barn hos farmor bara det att farmor hade riktiga ljus och träljusstake men de stod ju på en bricka i plåt iaf… Hon var inte riktigt klok alltid min kära farmor.
    Härlig balkong!

    1. Ja, att somna till fladdrande ljus kan vara bland det mysigaste som finns! Ha ha, men tur är väl att det kommit sådana här hittepåljus nu, för jag hade nog aldrig vågat göra som din farmor 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg