Att hylla världens bästa mamma ♥

 
 

morsdag 001,

 
 

Idag är det mors dag. En hel dag att bara hylla alla fina mammor där ute. Och jag tycker den här dagen är fantastiskt för det är en dag då jag får ytterligare en anledning till att uppvakta världens bästa.

 

Jag önskar alla en mamma som min. Hon är den som stöttar mig i vått och torrt. Det är hon som jag fått min magkänsla ifrån. Jag känner allt via magen. Allt. Bra beslut, dåliga beslut, sådant som oroar mig och sådant som känns pirrigt. Allt känner jag genom magen och det har jag fått av henne. Hon är även den som har kritvita tänder, bruna händer och ett hjärta större än hos någon jag mött. Hon är min mamma. Världens bästa. Och den som jag alltid kan prata med, den person som jag gärna ringer varje dag bara för att höra det senaste eller för att prata av mig om något som hänt eller för att planera in saker i framtiden med. Mamma har världens största hjärta och sätter alltid andra före sig själv. Hon är den som fyller kylskåpet till bredden när jag kommer på besök. Hon som gärna fotar mina Dagens Outfit och provar mina kläder mellan ombytena och fingrar på tyget och säger; en sådanhär skulle man ha med något drömskt i blicken.

 
 

Mamma älskar också havet och det är henne jag fått förmågan att njuta av de små sakerna av. Hon älskar de små sakerna. Som en kaffe och kaka på en solvarm altan, som en långpromenad i klar luft, som en cykeltur till sjön på morgonen eller att få klä upp sig inför en after work på stan. Mamma, hon kan njuta hon. Och jag är så tacksam över de egenskaperna jag fått från henne.

 

Och idag är det hennes dag. Eller varje dag är hennes, men idag är det hennes lite extra. Och vi är ju i Göteborg jag och mamma. Bara hon och jag och en megaloppis och en kaffe någonstans i solen. Och jag kunde inte tänka mig ett bättre sätt att spendera denna dag på, faktiskt.

 
 

Jag hoppas också att ni har en mamma att hylla idag.

 

En som förtjänar en extra kram och ett tack-för-att-du-finns.

 
 

signatur

 
 

9 kommentarer till “Att hylla världens bästa mamma ♥

  1. Värmande ord du skriver.
    Tacksam för att ha en underbar dotter som du!
    Visst har vi njutit ordentligt idag!
    Tusen tack för en härlig Mors dag, Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg