Nytt nummer av Bröllopsmagasinet.

 
brollops-001

brollops-002

brollops-003

brollops-005

brollops-004

 

Att komma tillbaka till rutinerna efter en semester kan alltid vara lite motigt. Lediga dagar, strosande och god mat ska ersättas med en klocka som ringer på morgonen, hårt jobb och vardagssysslor. Men ibland kan det vara skönt, det också. En sak som bland annat underlättade att komma tillbaka rutinerna var det nya numret av magasinet som anlänt på kontoret från tryckeriet i förra veckan. Och alltså, det blev SÅ HIMLA SNYGGT!

Det är alltid en speciell känsla det där, att hålla 6 månaders hårt arbete i handen. Och just den här gången tycker jag magasinet blev lite extra snyggt. Älskar omslaget som vi fotograferade nere i Skåne och innehållet är varierat, välskrivet och layoutmässigt väldigt vackert.

 

Så är ni i giftastagen så passa på att köp ett magasin. Inspirerande, informativt och dessutom en väldigt vacker inredningsdetalj – älskar tjocka magasin som ligger på vackra sideboards eller på soffbordet.

(och hörrni, mina läsare i Danmark, Norge och Finland – ni kommer väl ihåg att jag även är redaktör för Bröllopsmagasinet i dessa länder? Bryllupsmagasinet & Häät ja Juhlat. Tips tips!)

 
 
signatur-1-17
 
 

4 kommentarer till “Nytt nummer av Bröllopsmagasinet.

  1. Tycker om din blogg väldigt mycket!! Vet inte om det bara är jag men sedan ni bytte portal så hamnar jag hos Anna-Malin när jag klickar på dig. Får söka på google för att komma hit.

    1. Tack för upplysningen, såg detta själv nu. Har meddelat våra tekniker detta och problemet ska snart vara löst. Så länge kan du klicka på bilden på mig – då hamnar du rätt 🙂
      Tack också för fina ord!

  2. Det måste vara en riktigt skön känsla att hålla magasinet i handen efter allt arbete. Fast ännu bättre måste det ju förstås vara att stå i affären och se någon annan köpa magasinet. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg