Fredrik 30 år.

 

Hade på tok för roligt igår för att komma ihåg att ta fler bilder än dessa…

 

Igår firade jag bästa Fredrik som fyllde 30! Och ja, Fredrik är väl inte den som gillar överraskningar direkt, men jag? Jag ÄLSKAR överraskningar och fyller man jämt ska man få minst en överraskning, enligt mig. Så igår hade jag planerat dagen för mitt hjärta innehållandes ”lagom” mycket överraskningar om sådant som jag vet han tycker om.

 

Först: först startade vi dagen med finfrukost, paketöppning och morgonpromenad. Sedan fick han order om att klä sig anständigt och så körde jag ner till Göteborg där vi parkerade bilen och gick mot Ritz. Och där? Ja där väntade några av Fredriks närmaste vänner och det var så roligt att alla kunde komma och överraska honom, så himla tacksam för det! Efter kramkalas väntade sedan brunch och vi åt i flera timmar medan vi tog ikapp tid och skrattade. Sedan var det dags för mig och Fredrik att rulla vidare mot nästa överraskning. Vart det bar av? Till FYSIKEN KLÄTTERLABBET. Fredrik klättrade en del förr och efter vår provklättring (LÄNK) förra sommaren har vi båda sagt att vi vill testa igen på en riktig klättervägg. Så igår hade jag bokat instruktörstid för mig och Freddan och under 1 timme fick vi testa på all möjlig klättring i varierande svårighetsgrad. Och alltså, ni med höjdskräck? Detta måste ju vara bästa terapin mot just det! Jag själv blir lite skakis på hög höjd, men vetskapen om att här var det tryggt och säkert gjorde att jag vågade klättra alla väggar och komma hela vägen upp till taket. Fantastisk känsla! Haha känslan i underarmarna efter 60 minuters klättring var dock inte lika skön. Herregud, tror aldrig jag varit så skakis i mina armar. Trots instruktörens upprepningar om att ”använd benen” så var det likt förbaskat armarna som fick jobba mest. Men ja, man lär sig väl tekniken efter hand.

 

 

Efter klättringen var det sedan dags för oss att åka hem och med Fredrik leendes i sätet bredvid mig kunde jag konstatera att jag lyckats med en bra överraskningsdag. Så himla härligt!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *