Kläder till julens festligheter.

 
 

soul 010

 

soul 015

 

soul 011

 

soul 012

 
 

I lördags var jag inom Soul. Butiken som tycks få in nyheter varannan dag och eftersom det gått några veckor sedan jag sist besökte butiken fanns här så mycket nytt och fint att det inte var riktigt klokt. Jag var på jakt efter något att bära till julens festligheter och tänkte om det är någonstans i stan jag kan finna det jag söker efter så är det på Soul. Det är inte superlätt det där, att hitta outfits till julfestligheterna. För det första så vill jag inte visa för mycket hud på vinterns festligheter; dels för att huden är så fruktansvärt blek och dels för att man oftast tycker det är lite kyligt att strutta omkring i en klänning-som-nästan-inte-täcker-något-alls. Sedan får klädesplagget gärna inte sitta för tajt (man vill ju ohämmat kunna frossa i julmaten utan att något sitter åt). Långklänningar tycker jag är förbaskat fint; men oerhört svårt att matcha snyggt med vinterkappan och bootsen.

 
 

soul 018

 

soul 017

 

soul 014

 

soul 013

 

soul 016

 
 

Så,
 

ja. Det tar sin lilla tid att hitta den perfekta outfiten. Men i butiken hjälpte Linda mig att plocka fram den ena fina kreationen efter den andra. Ser ni till exempel den svarta klänningen i barockmönstrad spets till höger ovan? Jag dog så fin. Älskar när man kan handla plagg för en vettig peng, men som ändå ser ut att vara haute couture. Tyvärr var passformen på klänningen inte helt 100 för mig; men på någon annan. Ojojoj.

 
 

Efter lite provande och mannekängande i butiken hittade jag dock inte bara en, utan två klänningar till julens festligheter. Båda knälånga, med lång ärm, hög hals och spännande material. Så himla, himla nöjd. På lördag kväll går första julbordet av stapeln och jag ser fram emot att bära någon utav dessa underbaringar redan nu.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Kläder till julens festligheter.

    1. Ja, de är riktigt fina! De har, tyvärr, ingen webbshop men Maria i butiken hälsar att du gärna får ringa henne på: 0522-13002 så löser hon det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.