Tage ♥


 

När vi var i Varberg så passade jag på att föreviga min lilla favorit på bild. Tage (Taggen), denna lilla kille som ända sedan 27 april 2018 haft mitt hjärta i ett järngrepp. Oavsett om han väcker en kl 04.40 och tycker det är morgon eller om han skriker oavbrutet eller spottar ut maten man ger honom så är han min lilla Tagg till 120% och att få föreviga honom på Apelvikens mjuka sanddynor var fantastiskt. När jag är i hans sällskap vill jag vara så nära honom det bara går och så fort vi skiljs åt saknar jag honom. Jag har nu fått honom att säga Anna (eller ja.. ”Nanna”) och att sitta och läsa med honom, följa med han på äventyr och se hans små knubbiga fötter stappla iväg medan han säger ”titta” och ”där” och pekar med sina små fingrar får hjärtat att smälta. Mosters lilla favorit är han och jag älskar honom gränslöst – precis som jag älskar hans föräldrar. Tycker dessa bilder blev så himla fina och är glad över att ha fått möjligheten att fylla ett helt minneskort med bilder på min favoritkille.

 

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Tage ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *